Informació expositors

CONDICIONS de PARTICIPACIÓ

La Fira és únicament de productes artesans i d'elaboració pròpia de l'artesà que els posa a la venda. Es donarà prioritat als productes elaborats com a peces úniques i a productes elaborats amb materials ecològics. No s’admetran productes que no compleixin els mínims requisits de qualitat o que no siguin d'elaboració artesanal pròpia.

CONDICIONS de CONTRACTACIÓ

La reserva d'un espai a la fira s'ha de fer a través d'aquesta mateixa pàgina web.
Per poder iniciar la contractació, cal estar registrat com a usuari de l'àrea privada.
*L'expositor s'ha de fer responsable de la il·luminació de la seva parada, que mai podrà superar els 200 watts de potència. L'organització posarà a disposició dels expositors els corresponents punts de llum on s'hauran de connectar. L'expositor haurà de portar: cable elèctric amb portabombetes, un lladre i tot allò que consideri necessari per a la il·luminació de la seva parada. La instal·lació elèctrica de cada expositor requerirà prèvia aprovació per part de l'organització. Tanmateix, queda totalment prohibit endollar qualsevol element extern a la xarxa d'il·luminació de la fira.

TERMINIS de CONTRACTACIÓ

* Del 30 de SETEMBRE al 22 de NOVEMBRE 2019:
Enviament de sol·licituds per poder participar a la fira

* Fins el
25 de NOVEMBRE 2019:  
Notificació per part de l'organització de l'acceptació o denegació de sol·licituds

* Fins el 29 de NOVEMBRE 2019:
Realització del pagament (pagament on-line amb targeta a la vostra àrea privada)

HORARIS de FIRA i de MUNTATGES/DESMUNTATGES

Dies 6, 8, 15, 22 i 23 desembre i 2 i 3 gener:

De 10.00h a 21.00h. Les parades es podran muntar des de les 9.00 h i a partir de les 10.00 h no podrà circular ni quedar cap cotxe estacionat a la Plaça Major.

Dies 7, 14, 21 i 24 desembre i 4 gener:

De 17.00h a 21.00h. Les parades es podran muntar des de les 16.00 h i a partir de les 17.00 h no podrà circular ni quedar cap cotxe estacionat a la Plaça Major.

*La inscripció a la fira, compromet a l'expositor a tenir parada tots els dies i horaris de la Fira. En cas que no s’ocupi l’espai reservat sense prèvia comunicació a l’organització, aquesta podrà cedir l'espai a un tercer, sense obligació d’indemnitzar o retornar l’import de la contractació.
*Els expositors tenen l'obligació de muntar i desmuntar la parada cada dia a l'inici i fi de la fira. L’organització no es fa responsable de possibles danys a les instal·lacions i/o els objectes exposats, tant pel que fa a deterioraments com a robatoris d’objectes.


TARIFA de CONTRACTACIÓ

INFORMEM ALS EXPOSITORS QUE AQUEST ANY LA FIRA COMPTARÀ AMB SERVEI DE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC PRÒPI DURANT TOT L'HORARI DE LA FIRA

53,-€ /metre lineal
35,-€ subministrament elèctric (obligatori)
*contractació màxima: 3m/lineals per expositor


INSCRIPCIONS i DOCUMENTACIÓ

Durant el procés d'inscripció, caldrà adjuntar la següent documentació:
   1. Fotografia/es del producte*obligatori
   2. Fotografia de l'expositor 
(mida carnet)*obligatori
   3. Carta d'artesà (document opcional)

Consulteu el reglament de la fira a "documentació relacionada"

Documents relacionats