Fira al Parc 2020 | Música

18 i 19 de SETEMBRE 2020
Parc Jaume Balmes, Vic


Horaris:

  • Divendres de 16'00h a 21'00h
  • Dissabte d'11'00h a 21'00h

Tipus d'entrada:

  • Entrada Gratuïta

 

PER MESURES DE SEGURETAT, ES RECOMANA EFECTUAR QUALSEVOL PAGAMENT A LA FIRA AMB TARGETA DE CRÈDIT

PER MESURES DE SEGURETAT, SERÀ OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA DINS EL RECINTE DE LA FIRA

 

El Parc Jaume Balmes acollirà aquesta tardor un cicle de fires de petit format de temàtiques diverses, amb la finalitat de donar suport als productors i empreses de la comarca i dinamitzar la ciutat amb activitat firal.

Les fires s'ubiquen en un espai a l'aire lliure i acotat, idoni per portar a terme aquests tipus d'activitat, sense perdre de vista les mesures sanitàries i de control de la pandèmia.

MÚSICA AL PARC: Coincidint amb el Mercat de Música Viva de Vic, el divendres 18 i el dissabte 19 de setembre la música s’instal·larà al Parc Jaume Balmes. Un dels escenaris oficials d’aquesta edició estarà situat al Parc on es podran veure a les actuacions d’Anaïs Vila i Le Nais, entre d’altres.

Les parades de discos que habitualment s’ubicaven a la plaça Major es traslladaran al parc, on també hi haurà parades de llibreries de Vic que oferiran llibres relacionats amb la música, i a més hi haurà parades d’instruments i d’artesania. El públic familiar podrà participar en tallers musicals de percussió.