Fira al Parc 2020 | Moda

26 i 27 de SETEMBRE
Parc Jaume Balmes, Vic


Horaris:

  • Dissabte de 10'00h a 20'00h
  • Diumenge de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Entrada Gratuïta

PER MESURES DE SEGURETAT, ES RECOMANA EFECTUAR ELS PAGAMENTS AMB TARGETA DE CRÈDIT

PER MESURES DE SEGURETAT, SERÀ OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA DINS EL RECINTE DE LA FIRA

 

El Parc Jaume Balmes acollirà aquesta tardor un cicle de fires de petit format de temàtiques diverses, amb la finalitat de donar suport als productors i empreses de la comarca i dinamitzar la ciutat amb activitat firal.

Les fires s'ubiquen en un espai a l'aire lliure i acotat, idoni per portar a terme aquests tipus d'activitat, sense perdre de vista les mesures sanitàries i de control de la pandèmia.

 

MODA AL PARC Per tal de revitalitzar el comerç d’un dels sectors més afectat per la crisi sanitària de la Covid-19, ja que va ser un dels primers que va haver de tancar els seus establiments i un dels últims a poder tornar a obrir, el dissabte 26 i el diumenge 27 de setembre, la moda i els complements seran els protagonistes de Fira al Parc. Parades de botigues de moda i complements de Vic i també de comerciants que venen habitualment al Mercat Medieval tindran un espai únic per poder vendre el seus productes.

En aquest mateix espai, el visitant podrà gaudir també d'una zona de food trucks i una zona de tallers i activitats relacionades amb el món de la moda.