Activitats | Zona Experimental

Un espai on trobareu activitats per apropar la bicicleta i viure l’experiència de primera mà. Activitats per la canalla, per provar bicicletes i vehicles sostenibles, per aprendre i compartir

 

Circuit per la mostra de vehicles

Un espai per apropar els vehicles sostenibles com bicicletes, tricicles o bicicletes de càrrega on entitats, marques i col·lectius poden utilitzar per mostrar al públic i que puguin provar en un circuit.

Horari: 10h a 20h

Ubicació: Zona experimental

Organitzadora: Biciclot

 

Marxa ciclista

Hora: 10h

Ubicació: Plaça de la Noguera

Organitzadora: Osona amb bici

 

Punt ITB

Per a circular amb seguretat i tranquil·litat és necessari que la nostra bicicleta tingui un funcionament òptim. Aquest servei pretén facilitar una revisió de les bicicletes dels participants, informar-los del estat, que participin i alhora aprenguin a  fer les reparacions.

Horari: de 10h a 14h i de 16h a 20h

Ubicació: Zona noves tendències

Organitzadora: Biciclot

 

Gimcana infantil

Circuit del qual gaudirà la canalla amb tot un seguit de carrils, senyalitzacions, petites rampes…perquè els més petits i els nens i nenes tinguin els primers contactes amb la bicicleta urbana.

Horari: 10h a 14h i de 16h a 20h

Organitzadora: Biciclot

Ubicació: Zona experimental

 

Escultures sostenibles

Creació/Instal·lació col·lectiva d'una escultura cinètica feta a partir de peces de bicicleta.

Horari: de 10h a 13h

Ubicació: Zona stands

Organitzadora: Partee

 

La Germinada, Horticleta i la Baticleta

La Germinada és un projecte de Pol Lapeira Puig amb el propòsit d’inspirar a persones de totes les edats a crear i cuidar un hort a la ciutat. Impartim tallers d’horts urbans fets amb materials reutilitzats i eines bàsiques, de manera autogestionada i presentant la possibilitat d’una sobirania alimentària individual i col·lectiva.

Reutilitzar materials ens permet viatjar en un procés creatiu del qual en poden sortir propostes tan boniques i estrafolàries com “L’Horticleta”, un hort sobre una bicicleta o “La Baticleta”, una bicicleta batedora. Ja sigui per solucionar una necessitat o per crear alguna cosa des de zero, i d’això entenem que es tracta, d’avançar plegades!

Organitzadora: La Germinada

Horari: 10h a 17h

Ubicació: Zona experimental

 

No Limit Bikes

Oferim un espai de contacte amb el Servei No Limits Bikes - el dret a sentir el vent als cabells, com un espai d'activitats terapèutiques  on podràs experimentar de primera mà com funciona aquesta activitat. Capacitem a persones amb mobilitat reduïda a que tornin a visitar el mercat municipal o els comerços de proximitat, gràcies a un tricicle adaptat a tal efecte, creant vincles afectius i lluitant contra l’aïllament social. Més informació

> FER INSCRIPCIÓ

Horari: 10h a 20h

Ubicació: Zona estands

Organitzadora: AuroraCoop.