Vicactiva't 2021

18, 19 i 20 de juny, 2021

Parc Jaume Balmes, Vic

Horaris:

> divendres: de 17'00h a 20'00h 

> dissabte i diumenge: de 10'00h a 20'00h 

Tipus d'entrada:

> accés gratuït

 

PREPARA UN ESTIU SALUDABLE PLE D’ACTIVITAT FÍSICA I ESPORT

La Fira Vicactiva’t s’instal·la a Vic del 18 al 20 de juny al parc Jaume Balmes amb l’objectiu de reunir els diferents agents del món de l’esport, la salut i el turisme en un mateix espai, on hi haurà zona d’expositors, d’activitats, conferències i una cursa de BTT.

 


ELS ESPAIS

> Zona expositors: amb empreses i entitats relacionades amb l’esport i l’activitat física, que ofereixen tot tipus de productes com material esportiu, roba, complements i ofertes de viatges, entre d’altres.

> Fira del Llibre de Muntanya: expositors que inclouen tot tipus de llibres de narrativa i assaig, i guies relacionades amb l’esport i la muntanya.

> Escenari d'Activitats: espai polivalent on es duran a terme diferents activitats dirigides Vicactiva’t a l’estiu, conferències d’esport, salut i presentacions de llibres.

 

 

ACTIVITATS PARAL·LELES

> 3 Turons Vic-BTT:   

El diumenge 20 de juny de 2021, l’Ajuntament de Vic i Jufré Cycling, organitzem la “Cursa 3 Turons Vic-BTT”, una cursa popular de ciclisme que serà un dels esdeveniments de la “Fira Vicactiva’t” que s’organitza al Parc Jaume Balmes de Vic els dies 18, 19 i 20 de juny de 2021.

La Cursa dels 3 Turons Vic-BTT és una cursa de BTT de 37 km que fa la volta des de Vic, pujant al turó de la Miranda, Sant Sebastià, la Creu de Gurb i torna a Vic. Hi haurà una versió més curta, “El Turonet”, que constarà d’un recorregut de 15 km.

Recorregut "3 Turons Vic-BTT"

Distància: 37 km
Desnivell Acumulat: 1000m

Recorregut "El Turonet"

Distància: 15 km
Desnivell Acumulat: 300m

Inscriu-te a la 3 TURONS VIC – BTT 2021

 

> Magic Line | Sant Joan de Déu:   

Participar a la Magic Line SJD i ser magicliner és molt fàcil. Només heu de crear un equip amb el vostre grup bombolla d’entre 2 i 10 persones, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i començar a caminar. Recordeu que aquest any no hi ha rutes establertes i podreu caminar per allà on vulgueu! Això si, ens ho heu de comunicar. T’expliquem com fer-ho: reglament

Us animem a participar d’aquesta iniciativa solidària realitzant rutes per l’anella verda aprofitant-ne el 10è aniversari durant el cap de setmana del 18, 19 i 20 de juny de 2021.

Inscriu-te a la Magic Line / Sant Joan de Déu

 

> Cursa d'Orientació:   

La Cursa d’Orientació popular de Vic és una activitat esportiva, en la qual els participants han de cercar unes fites assenyalades en un mapa en el menor temps possible.

Tot i ser una cursa, els participants se la poden prendre com una agradable passejada per Vic o com una activitat atlètica competitiva.

La participació està oberta a tothom, per totes les edats, i la inscripció és de forma individual o en grup.

Més informació i inscripcions

 

> Trofeu Internacional Ciutat de Vic:   

El Trofeu Internacional Ciutat de Vic – Gran Premi Diputació de Barcelona ostenta la classe internacional UCI Class One, i està cridat a convertir-se en un dels esdeveniments de referència internacional.

La prova ha aconseguit un important prestigi internacional reunint a figures de primer nivell mundial.

El Trofeu Internacional Ciutat de Vic – Gran Premi Diputació de Barcelona es disputarà el dissabte dia 19 de juny en horari de 13.00h a 20.00h, a l’emblemàtic circuit de Mas de Bigues.

Més informació sobre l’esdeveniment