VICACTIVA'T 2021

18, 19 i 20 de juny, 2021

Parc Jaume Balmes, Vic

 

Horaris:

> divendres: de 17'00h a 20'00h 

> dissabte i diumenge: de 10'00h a 20'00h 

Tipus d'entrada:

> accés gratuït

 

PREPARA UN ESTIU SALUDABLE PLE D’ESPORT I NATURA A LA A FIRA VICATIVA’T!

La Fira Vicactiva’t s’instal·la a Vic del 18 al 20 de juny al parc Jaume Balmes amb l’objectiu de reunir els diferents agents del món de l’esport, la salut i el turisme en un mateix espai, on hi haurà zona d’expositors, d’activitats, conferències i una cursa de BTT.


ELS ESPAIS

> Zona d’expositors: amb empreses i entitats relacionades amb l’esport i l’activitat física, que ofereixen tot tipus de productes com material esportiu, roba, complements, ofertes de viatges, entre d’altres.

> Fira del Llibre de Muntanya: expositors que inclouen tot tipus de llibres de narrativa i assaig, i guies relacionades amb l’esport i la muntanya.

> Escenari d’activitats: espai multidisciplinari on es duran a terme diferents activitats dirigides Vicactiva’t a l’estiu, conferències d’esport i salut i presentacions de llibres i d’Osoning.

> Activitats paral·leles:

La Cursa d’Orientació Urbana: és una activitat esportiva, en la qual els participants han de cercar unes fites assenyalades en un mapa en el menor temps possible. L’activitat està prevista pel dissabte 19 de juny al matí.

> Trofeu internacional Ciutat de Vic de Trial: aquest esdeveniment ostenta la classe internacional UCI Class One, i està cridat a convertir-se en un dels esdeveniments de referència internacional. La prova ha aconseguit un important prestigi reunint figures de primer nivell mundial. El Trofeu Internacional Ciutat de Vic – Gran Premi Diputació de Barcelona es disputarà el dissabte 19 de juny de les 13.00 a les 20.00 h a l’emblemàtic circuit Mas de Bigues.

> Caminada Popular per l’Anella Verda: l’Anella Verda és un circuit natural que encercla tota la ciutat. L’itinerari ambiental de Vic fa 10 anys, assolint el pic d’usuaris en motiu de la pandèmia. L’activitat està prevista pel dissabte 19 de juny a la tarda.

 

> Els 3 Turons: esdeveniment esportiu de bici BTT que passarà per La Miranda, Sant Sebastià i la Creu de Gurb. Compta amb una Marató en bicicleta i una Pedalada Popular. La sortida i l’arribada en ambdues activitat és al parc Jaume Balmes. L’activitat està prevista pel diumenge 20 al matí.