LACTIUM, LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS


VIDEO EDICIÓ 2018

PROPERA EDICIÓ: 11 i 12 de maig 2019
PARC JAUME BALMES

LACTIUM, la mostra de formatges catalans ha esdevingut el mercat de formatges més gran de Catalunya i ofereix un potent i original programa d’activitats entorn a la cultura del formatge artesà.

Una mostra amb més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d’arreu del país que ofereixen degustacions i venda al tall dels seus formatges, maridades amb la presència d’artesans i productes agroalimentaris complementaris al formatge, els Amics del Formatge.

Un programa d’activitats per a tots els públics que combina activitats familiars i activitats formatgeres, especialment pels apassionats i bocafins del formatge, on poden descobrir i aprendre les singularitats i valors dels formatges catalans, artesans i autèntics.

Cada any, durant els dies la mostra, es celebra el Concurs LACTIUM: formatges artesans de Catalunya, un dels concursos de referència, amb un prestigiós jurat i el “Premi Millor Formatge Català LACTIUM".

El Parc Jaume Balmes, un dels parcs històrics al centre de la ciutat, acull aquesta mostra en un espai agradable i orgànic, en perfecta harmonia amb els valors de qualitat que vol transmetre la Mostra.
 

Horaris:

  • Dissabte de 10'00h a 22'00h
  • Diumenge de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Entrada Gratuïta