FIRA DE LA MUNTANYA 2020

Del 20 al 22 de NOVEMBRE
Recinte Firal el Sucre de VIC


ESQUÍ i ESPORT
Fira del LLIBRE de Muntanya
Campionat OPEN BLOC
MERCAT d'OCASIÓ

Horaris de la fira:

  • Divendres de 15'30h a 20'00h
  • Dissabte i diumenge de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Entrada General: 3€  
  • Entrada Bonificada*: 1€ *Federats a la FEEC/ targeta VicComerç/universitaris/ família nombrosa o monoparental/jubilats
  • Menors de 12 anys: Entrada Gratuïta

 

PER MESURES DE SEGURETAT, NO S'ADMETRÀ EL PAGAMENT EN EFECTIU. PAGAMENT NOMÉS AMB TARGETA DE CRÈDIT


Accés Recinte firal:

  • Està prohibit l'accés amb gossos o altres animals de companyia, excepte amb gossos pigall

 

PER MESURES DE SEGURETAT, SERÀ OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA DINS EL RECINTE

 

PREPARA UN HIVERN PLE D’ESPORT I NATURA A LA A FIRA DE LA MUNTANYA DE VIC!

La Fira de la Muntanya s’instal·larà a Vic del 6 al 8 de novembre al recinte Firal El Sucre, amb una àmplia oferta d’esport, natura i lleure. Des de l’organització de la Fira es donarà compliment a les disposicions governamentals i sanitàries establertes per evitar el contagi de la Covid-19, prenent totes les mesures de protecció i prevenció pertinents.    

A la Fira de la Muntanya hi trobareu una àmplia àrea expositiva, amb empreses relacionades amb l’esquí i l’esport, la Fira del Llibre de Muntanya, que aporta continguts culturals essencials a partir de conferències, taules rodones i presentacions de llibres, el Campionat d’Open Bloc que any rere any compta amb una gran participació i que aquest any s’ubicarà en un ampli espai a l’exterior amb una àrea protegida pels concursants, i el Mercat d’Ocasió, on es pot adquirir material provinent d’outlets de diverses botigues d’esports o bé de particulars, que enguany també comptarà amb una zona més àmplia per garantir el compliment de totes les mesures sanitàries.  


ELS ESPAIS

 Zona comercial: amb empreses relacionades amb l’esport i l’esquí que ofereixen tot tipus de productes com material esportiu, roba, complements, forfaits per esquiar i ofertes de viatges, entre d’altres.

Fira del Llibre de Muntanya: expositors que ofereixen tot tipus de llibres de narrativa i assaig i guies relacionades amb l’esport i la muntanya.

 Rocòdrom: un mur de 20x5m on hi té lloc el Campionat d’Open Bloc d’Escalada amb diferents categories. El concurs, que compta amb molta participació i aporta espectacularitat a la fira, està pensat per a tots els nivells i per a totes les edats. 

 Espai Fòrum: situat al pavelló firal, s’hi fan presentacions de llibres i guies, conferències i col·loquis. En aquesta edició, hi haurà control d'aforament per garantir que es compleixi la distància reglamentària entre els assistents.  

 Mercat d’Ocasió: un espai on s'hi pot adquirir roba i material de segona mà provinent de particulars i una zona outlet, amb material de botigues d’esports.

 Espai Vit (Auditori): ubicat al costat del pavelló, hi ha l’Auditori que acull l’Splitboard Film Festival, una mostra de curtmetratges d’aquesta modalitat d’esquí. 

 Exterior pavelló comercial: s’hi fan activitats i exhibicions adreçades a públic infantil, com circuïts de BTT/ebike, Bici Trial o exhibicions. Es faran en la mesura que ho permeti la normativa vigent.