FIRA DE LA MUNTANYA

FIRA DEL LLIBRE DE MUNTANYA
ESQUÍ I ESPORT
CAMPIONAT OPEN BLOC
MERCAT D'OCASIÓ


Del 9 a l'11 de NOVEMBRE, RECINTE Firal El SUCRE de VIC

La Fira de la Muntanya obrirà les portes el 9, 10 i 11 de novembre al Recinte Firal El Sucre de Vic on, un any més, s’hi instal·larà la Fira del Llibre de Muntanya, una àrea expositiva amb empreses relacionades amb l’esquí i l’esport, el Mercat d’Ocasió i el rocòdrom. A més, es duran a terme conferències, presentacions de llibres, sessions de contacontes i col·loquis relacionats amb el muntanyisme i la natura.

El Recinte Firal El Sucre de Vic estarà obert el dia 9 de 17h a 20h i els dies 10 i 11 de 10h a 20h i tindrà dues àrees expositives: la d’Esquí i Esport, destinada a les mostres comercials d’empreses relacionades amb la muntanya com estacions d’esquí, agències de viatge, botigues de roba i material esportiu, i la Fira del Llibre de Muntanya, que acollirà a diverses empreses del món editorial. A aquestes dues àrees cal sumar-hi el Mercat d’Ocasió, que s’ubicarà a l’entrada del recinte i on s'hi podrà adquirir roba i material de segona mà provinent de particulars i també hi haurà una zona outlet, amb material de botigues d’esports. Al Recinte Firal també es faran altres activitats com conferències, presentacions de llibres, sessions de contacontes, col·loquis, el concurs Open Bloc d’Escalada, escalada a la xemeneia d'El Sucre.

La fira programa múltiples activitats esportives, culturals i comercials  relacionades amb la natura, amb propostes per a totes les edats. A Vic, el Recinte Firal El Sucre serà el centre neuràlgic d’aquesta àmplia oferta. A dins el pavelló comercial s’instal·larà un rocòdrom modular de més de 20 metres d’amplada, 2 punts destinats a presentacions de llibres i guies, conferències, i col·loquis a l’Espai Fòrum. 


Horaris de la fira:

  • Divendres de 17'00h a 20'00h
  • Dissabte i diumenge de 10'00h a 20'00h

Tipus d'entrada:

  • Entrada General: 3,-€ 
  • Entrada Bonificada*: 1,-€
    *visitants Federats a la FEEC/ targeta Vic Comerç/ targetes Universitàries/ famílies nombroses i monoparentals/ jubilats
  • Menors de 12 anys: Entrada Gratuïta