català  |  castellano  |  english  |  français  
Benvinguts a Vicfires

Esteu a: Inici, VicFires, Presentació

Benvinguts a Vicfires
setembre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
             
LES FIRES DE LA CIUTAT


La tradició firal de la ciutat de Vic té un origen immemorial. El Mercat del Ram, llotja centenària de bescanvi i de contractació de bestiar que cada diumenge de Rams ha aplegat la pagesia de la comarca, ha esdevingut el pal de paller d'una de les ciutats pioneres en l'organització de fires i mercats arreu del país.


El Mercat de Música Viva de Vic, s'ha consolidat com el punt de trobada i fòrum dels professionals de la indústria musical més important de la Mediterrània i ha situat la ciutat de Vic en un lloc de preferència i referència entre la població jove catalana i d'altres llocs del món.


El Mercat Medieval, amb més de 250.000 visitants en la darrera edició, es consolida com una de les fires més populars de Vic, i una de les més importants d'ambientació medieval a tot Catalunya.


La fira Slot Clàssic, la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra, i la més recent Fira de Biomassa de Catalunya, són les altres peces que conformen l'engranatge firal de Vic oferint un espai on compartir experiències, reflexionar i opinar obertament, establir relacions comercials, rebre informació i formació d'actualitat en una ciutat de tradició mil·lenària però amb signes inequívocs de modernitat.
Equip
******************************
******************************
FIRES I MERCATS
fires@vic.cat

COMUNICACIÓ
comunicació@vic.cat

WEB FIRES A VIC
www.vicfires.cat

*******************************