Cinquanta Cerveses Catalanes a Vic


CCVV, CINQUANTA CERVESES CATALANES A VIC, S'INSTAL·LARÀ DE NOU A LA PLAÇA DEL CARBÓ DURANT TOT EL CAP DE SETMANA DEL MERCAT DEL RAM

CCCV va néixer amb l’objectiu de prendre el pols al sector CRAFT BEER de Catalunya, donar a conèixer la gran diversitat d’estils i promoure l’alta qualitat dels productes que s’elaboren a casa nostra. Tot això sense perdre de vista el caràcter ludicofestiu que necessàriament ha de tenir una fira d’èxit.

L’espai té una barra única que consta de 15 tiradors de cervesa, d’on brollaran les cinquanta cerveses separades per estils cervesers. Aquest format permet poder tenir durant tot el cap de setmana una mostra molt representativa de la gran varietat estilística de cerveses que podem trobar al mercat i, al mateix temps, optimitzar les opcions de tria dels assistents.

Com l’any passat, juntament amb les cerveses que es degusten, s’entregarà un llibret informatiu. En aquest llibret hi haurà una explicació de cada cervesa i cervesera i també l’agenda de les activitats paral·leles i els horaris de les actuacions musicals.

Durant tot el cap de setmana de Mercat del Ram, CCCV, conjuntament amb la mostra gastronòmica, omplirà la plaça del Carbó d'activitats relacionades amb el món cerveser i gastronòmic, així com de música en viu per a tothom qui s'hi vulgui acostar.

*En breu podreu consultar el programa amb totes les activitats que es faran en aquest espai.

Subscriu-te