català  |  castellano  |  english  |  français  
Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Fira de la Muntanya

novembre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
   
     
             Els propers dies 3, 4 i 5 de novembre durant la fira de la muntanya i el llibre de Vic es celebrarà la 3a edició de l'Open bloc. Aquest Open es realitza dins la fira utilitzant una gran estructura de bloc que permet l'escalada a un bon grapat d'escaladors/es.

L'Open bloc consta de 2 parts ben diferenciades:

- L'Open bloc dies 3 i 4 de novembre (a partir de 15 anys): La tarda del divendres 3 (de 17:00 a 20:00) i tot el dissabte 4 (de 10:00 a 17:00) es durà a terme l'Open destinat a escaladors/es de diferents nivells i edats. Els escaladors podran venir 1 o 2 dies pagant només una vegada (és a dir que si participen el divendres podran tornar a venir el dissabte sense haver de tornar a pagar). D'aquesta manera tothom podrà escalar còmodament ja que hi haurà més hores d'Open. El dissabte a partir de les 19:00 es començaran les FINALS, que es caracteritzen per ser molt espectaculars i amb molt bon ambient (speaker, dj i bon públic).

- Open infantil dia 5 de novembre (categoria de 12, 13 i 14 anys i categoria de menys de 12 anys): El diumenge (de 10:00 a 15:00) es disputarà l'Open infantil orientat als escaladors més menuts. Trobarem molts blocs de diferents nivells, a més podran pujar la XEMENEIA DEL SUCRE entre algunes altres proves. L'objectiu és que s'ho passin d'allò més bé. I pels més motivats de 17:00 a 19:00 es faran les FINALS. (sub-15 i sub12)

Blocs i equipadors: L'Open bloc consta d'uns 35 blocs aproximadament, classificats en fàcils, normals, difícils i molt difícils, i cadascun amb les respectives puntuacions. Apart, hi haurà també diferents estils de blocs per tal de satisfer a tot tipus d'escalador. Per altra banda, com a equipadors estrelles comptarem amb en Ramon Julian i en Carlos Catari.

Reglament: S'entregarà una fitxa a cada participant que, durant l'Open, aniran omplint en funció dels blocs que es realitzin. Cada bloc tindrà una puntuació segons el seu nivell. Els escaladors/es podran fer els intents que vulguin a tots els blocs. Un cop finalitzat l'Open s'entregarà la fitxa. Seguidament es farà un recompte i aquells que hagin puntuat més en les respectives categories passaran a les finals.

Campionat universitari: El 4 de novembre també es celebrarà el campionat de Catalunya universitari que seguirà les mateixes normes de l'Open. D'aquesta manera els universitaris participaran a l'Open i paral·lelament al campionat universitari. En el campionat universitari no hi haurà finals.


RESULTATS del CAMPIONAT d'OPEN BLOC:

Absoluta:

Masculí
1r Pol Roca
2n Jerome González
3r Roberto Cella

Femení
1a Francis Guillén
2a Shirleys Noriega
3a Mari Alarcón

Sub 18:

Masculí
1r Héctor Bazan
2n Ton Casas
3r Rai Suñe

Femení
1a Aida Torres
2a Martina Tornés
3a Bruna Autet

Sub15:

Masculí
1r Marc Ramírez
2n Alex Alonso
3r Nil Pèlfort

Femení
1a Gal·la Pérez
2a Lucía Lara
3a Txell Carratalà

Sub12

Masculí
1r Násser Miguel
2n Javier Borrego
3r Arnau Godet

Femení
1a Júlia Benach
2a Lua Jana
3a Blas Carla
Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra
Reportatge fotogràfic