català  |  castellano  |  english  |  français  
Mercat del Ram

Esteu a: Inici, Fires i mercats, Mercat del Ram

abril 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
         
             CINQUANTA CERVESES CATALANES a VIC

CCCV neix amb l'objectiu de prendre el pols a aquest sector, i esdevenir un aparador de la gran varietat d'estils i gustos de les cerveses fetes a Catalunya: sense perdre de vista el caràcter lúdic-festiu que necessàriament ha de tenir una fira d'èxit.

La fira té una barra única central amb 15 tiradors de cervesa, on hi brollaran 50 de les millors cerveses fetes a casa nostra; amb una oferta organitzada per a poder satisfer tan al públic més sibarita i "tastaolletes", com al públic més neòfit o que tan sols vol gaudir d'una jornada lúdic-festiva en bona companyia.

El públic assistent podrà degustar les diferents cerveses després d'adquirir el got de vidre de la fira. Amb el got es repartirà un llibret explicatiu de totes les cerveses participants i hi haurà una gran pissarra on estaran indicades les cerveses disponibles en cada moment.

Durant tot el cap de setmana de Mercat del Ram, CCCV conjuntament amb la mostra gastronòmica, omplirà la plaça del Carbó d'activitats relacionades amb el món cerveser i gastronòmic, així com de música en viu, per a tothom qui s'hi vulgui acostar. VEURE EL PROGRAMA COMPLERTMercat del Ram