català  |  castellano  |  english  |  français  
Festival de la Infància de Vic

Esteu a: Inici, Fires i mercats,

desembre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
       
             

Coincidint amb dates de festes de Nadal i l'inici d'un nou any, el recinte firal El Sucre acollirà un cop més el Festival de la Infància de Vic, que aquest any estarà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2017 i l'.

Aquest any, el Festival de la Infància estarà ambientat en l'Imperi Romà, amb una decoració que permetrà traslladar-se a l'època tot passejant per 5 espais ben diferenciats. En endinsarem al festival travessant l'Arc de Triomf i davant nostre trobarem l'imponent COLOSEO, on s'hi faran tallers de circ durant tot el dia. A la zona del PALIO hi trobarem cavalls i els espectacles de moviment amb jocs i aventures. Passejant per l'espai del FORO, podrem gaudir de tallers i activitats en família. Dins l'AMFITEATRE gaudirem d'espectacles de Primer Nivell, nacional i internacional. I, finalment, El PANTEÓ, que serà l'espai dedicat als més petits.

El Festival de la Infància pretén oferir, durant les vacances de Nadal, un espai on els nens i nenes hi trobaran un ambient divertit amb jocs i activitats didàctiques, educatives i divertides.Periodicitat

Anual


Horari

De 16'00h a 20'00h


Lloc de celebració

Recinte firal El Sucre de Vic


Tipus d'entrada

Tarifa normal: 6€ (de 3 a 14 anys)
Tarifa reduïda: 4€ (menors de 3 anys, majors de 14, famílies nombroses i monoparentals)
Tarifa jubilats: 3€


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.vicfires.cat

Organitza

Ajuntament de Vic - Fires i Mercats
Festival de la Infància de Vic