català  |  castellano  |  english  |  français  
Festival de la Infància de Vic

Esteu a: Inici, Fires i mercats,

octubre 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
           
         

Coincidint amb el comiat de les festes i l'inici d'un nou any, el recinte firal El Sucre de Vic acull un cop més el Festival de la Infància els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2016 i l'1, 2 i 3 de gener de 2017.

Aprofitant l'any commemoratiu de l'obra de Folch i Torres, el Festival dedica aquesta edició a la temàtica del Món dels Contes.

A banda de la zona esportiva, on trobarem diferents propostes pensades per promoure l'activitat física, tindrem la zona del País dels Contes, on cada un dels 12 stands participants estarà ambientat i personalitzat amb les característiques d'un conte popular. No hi faltaran ni l'Alícia al País de les Meravelles ni La Caputxeta Vermella, entre d'altres clàssics, oferint tots una activitat especialitzada i endinsant els menuts a l'univers de la literatura i les possibilitats educatives de la narrativa. Hi conviuran tallers de manualitats, de maquillatge, tallers de cuina; i també espais on jugar i explorar entorns de fantasia: des d'un laberint, passant per un planetari, i fins i tot una zona dedicada als videojocs. Els espectacles també inclouran música, teatre i, per suposat, contes a viva veu.

No us perdeu la gran celebració de la infància!Periodicitat

Anual


Horari

De 16'00 a 20'00


Lloc de celebració

Recinte firal El Sucre de Vic


Tipus d'entrada

Tarifa normal: 6€ (de 3 a 14 anys)
Tarifa reduïda: 4€ (menors de 3 anys, majors de 14, famílies nombroses i monoparentals)
Tarifa jubilats: 3€


E-mail / Web
fires@vic.cat
http://www.vicfires.cat

Organitza

Ajuntament de Vic - Fires i Mercats
Festival de la Infància de Vic