català  |  castellano  |  english  |  français  
Fira de Biomassa de Catalunya

Esteu a: Inici, Fires i mercats,

octubre 2018
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
             

1rs PREMIS BIOMASSA DE CATALUNYA 2017

Els 1rs Premis Biomassa Catalunya, creats pel Clúster de Biomassa, es van atorgar ahir dijous, en el marc de la Fira de Biomassa de Catalunya. El seu objectiu és el reconeixement d'empreses, entitats públiques i privades, i ens locals que hagin dut a terme projectes o actuacions remarcables en l'ús i/o foment sostenible de l'energia de la biomassa a Catalunya. Els guanyadors d'aquesta primera edició són:


PREMI MILLOR PROJECTE EN EL SECTOR PÚBLIC

BeEnerGi


Assessorament dels municipis de les comarques gironines per dur a terme inversions en energia sostenible (xarxes de calor i calderes de biomassa).


PREMI EMPRENEDORIA I OCUPACIÓ

Imartec Energia S.L.


Solucions d'estalvi energètic, enginyeria, manteniment, finançament i subministrament de bio-combustibles. Innovació tecnològica sostenible.


PREMI MILLOR PROJECTE FINAL DE GRAU O MASTER

David Aguilà i Moleon, graduat per la Universitat de Lleida


Estudi de viabilitat per a la instal·lació d'un district heating al municipi de Fígols i Alinyà (Alt Urgell). Anàlisi econòmic-ambiental.


PREMI MILLOR ACTUACIÓ EN COMUNICACIÓ i DIFUSIÓ

Grup Leader Ripollès


Impulsió de la sostenibilitat en el model de desenvolupament dels territoris rurals catalans, basant-se en l'estalvi i eficiència energètica i en la promoció d'energies renovables.


PREMI MILLOR PROJECTE DE RECERCA

Universitat Autònoma de Barcelona


Projecte de recerca de transferència tecnològica per a donar valor afegit als productes forestals i subproductes del suro.


MENCIÓ ESPECIAL

Marc Palom Agustí, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)


Disseny i rehabilitació de les instal·lacions d'ACS i calefacció d'una residència geriàtrica mitjançant una instal·lació d'energia solar tèrmica i biomassa.Han quedat desertes les categories de Millor Actuació en l'Àmbit de la Gestió Agro-Forestal Sostenible i Millor Projecte en el sector Privat


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Convocatòria de la PRIMERA EDICIÓ DELS PREMIS BIOMASSA CATALUNYA 2017, promoguda des del Clúster de Biomassa i l'Ajuntament de Vic en el marc de la Fira de Biomassa de Catalunya que es celebrarà els propers 23, 24 i 25 de febrer de 2017 a Vic.

Els Premis Biomassa Catalunya 2017 es convoquen en les modalitats següents:

a) Millor Actuació en l'Àmbit de la Gestió Agro-Forestal Sostenible
b) Millor Projecte en el Sector Privat
c) Millor Projecte en el Sector Públic
d) Comunicació i Difusió
e) Emprenedoria i Ocupació
f) Millor Projecte de Recerca
g) Millor Projecte Final de Grau o Màster


La presentació de candidatures als premis s'iniciarà el dia 1 de novembre de 2016 i finalitzarà l'1 de febrer de 2017.

Les sol·licituds es presentaran mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça premis@firabiomassa.cat amb còpia a info@clusterbiomassa.cat especificant en l'assumpte “Candidatura a la Modalitat a), b), c), d), e), f) o g) segons correspongui” i adjuntant el formulari de sol·licitud segons el model normalitzat que apareix en l'annex de les bases i altra documentació de suport a la candidatura (memòries, fotografies, etc.).

Els Premis Biomassa Catalunya 2017 del Clúster Biomassa de Catalunya es lliuraran el 23 de febrer de 2017 a les 19:00h en motiu de la 5ª Fira de la Biomassa de Catalunya a Vic, en un acte solemne que estarà programat dins de les activitats de la Fira.

Podeu consultar les Bases dels Premis BASES PREMIS BIOMASSAFira de Biomassa de Catalunya
Reportatge fotogràfic