català  |  castellano  |  english  |  français  
Fira de Biomassa de Catalunya

Esteu a: Inici, Fires i mercats,

febrer 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
26
27
28
         
             

EDICIÓ 2017
LA 5a EDICIÓ DE LA FIRA DE BIOMASSA DE CATALUNYA TINDRÀ LLOC A VIC ELS DIES 23, 24 I 25 DE FEBRER DE 2017.

La fira s'adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l'àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuïdors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l'administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d'ús energètic domèstica.

Els objectius d'aquesta edició seran:

- Ampliar la oferta expositiva: la Fira amplia el seu abast a altres tipus de biomassa que no siguin forestals, com l'agrícola, i a empreses que treballen amb complements de l'ús de la biomassa (aïllants, ferreteria, etc.) de l'àmbit industrial i altres sectors com la construcció que també fan ús de la biomassa, per tenir representació a tota la cadena de valor.
- Punt de trobada: la Fira esdevindrà el punt de trobada d'associacions, gremis, etc. del sector, on desenvoluparan les trobades anuals amb els seus associats.
- Internacionalització: aquesta edició comptarà amb la participació de ponents i assistents d'altres regions d'Europa que permetran intercanviar experiències i impulsar les actuacions de promoció de la biomassa a través de la transferència de coneixement.

A més de l'espai expositiu, la fira comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències o tallers oberts a tots els públics. Algunes d'aquestes activitats tindran un cost, però serà molt econòmic.


ORGANITZA: Ajuntament de Vic (Fires i Mercats), Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l'Insitut Català d'Energia i la Direcció General de Forests, el Consell Comarcal d'Osona, el Centre Tecnològic Forestal, el Clúster de la Biomassa i les Diputacions de Barcelona i Girona.Periodicitat

Biennal


Lloc de celebració

Recinte Firal El Sucre, Vic


Tipus d'entrada

Entrada a la fira: gratuÏta


Sectors

EMPRESES VINCULADES AL SECTOR FORESTAL:
- Empreses d'aprofitament de la biomassa forestal
- Empreses distribuïdores de biomassa
- Empreses de maquinària forestal
- Entitats i institucions
- Centres de recerca i de formació
- Consultories i enginyeries

EMPRESES VINCULADES AL SECTOR ENERGÈTIC:
- Fabricants, distribuïdors i instal·ladors d'estufes,calderes,llars de foc i equips auxiliars
- Instal·lacions de generació d'energia elèctrica i tèrmica
- Empreses de serveis energètics
- Enginyeries i consultories energètiques
- Entitats, institucions i organismes vinculats a l'energia


E-mail / Web
comercial@firabiomassa.cat
http://www.firabiomassa.cat/
Fira de Biomassa de Catalunya
Reportatge fotogràfic